Produktionsproces for rødvinsflasker

RødvinsflaskeProduktionsprocessen er sammensat af en række links, følgende til et typisk tilfælde at introducere i detaljer.
1. Råvareindkøb
Det vigtigste råmateriale ivinflaskeer blyfrit glas, så renheden og kvaliteten af ​​råvaren bør sikres.I dette tilfælde er råvareindkøbsvirksomheden en af ​​de største glasvarevirksomheder i verden, og de køber glasråvarer fra hele verden for at sikre kvaliteten af ​​råvarer.
2: Ingredienser
Råvarerne tilberedes i den krævede formel af glasprodukter i en vis andel, og vinflaskens formel er i dette tilfælde: 70% blyfrit glas, 20% feldspat, 5% silicasand og 5% græs og træ aske.
Trin 3 Smelt
Efter at ingredienserne er sat i en ovn til høj temperatur smeltning, så det bliver en plastisk tilstand.I dette tilfælde var ovntemperaturen 1500 °C, og varigheden var 10 timer.
4. Lav flasker
Efter smeltning hældes den smeltede væske i en glasstøbemaskine, som støbes i form af en vinflaske gennem dobbeltvirkning af høj temperatur og tryk, i dette tilfælde med en hastighed på 400 flasker i sekundet.
5. Stegning og afkøling
Efter at flasken er lavet, sættes den i en rister til den første forarbejdning, så denglas flaskenår styrkestandarden, i dette tilfælde er stegetemperaturen 580 °C og varigheden er 2 timer.Flasken placeres derefter i en køleovn for at afkøle den langsomt for at forhindre glasset i at revne på grund af hurtig afkøling.I dette tilfælde var afkølingstiden 8 timer.
Trin 6 Trim
Efter afkøling af flasken til en anden behandling kaldes dette link også "trimning", hovedsageligt for at fjerne grater og ujævne dele på flasken, så flaskens udseende opnår den ultimative glathed

nyheder 2


Indlægstid: Jul-03-2023