Historien om glasflasker i Kina

Der har væretglasflaskeri Kina siden oldtiden.Tidligere troede forskere, at glasvarer var meget sjældne i oldtiden, nyere undersøgelser tyder på, at produktion og fremstilling af antikke glasvarer ikke er vanskelige, men det er ikke nemt at bevare, så det er sjældent at se senere generationer. flaske er en traditionel drikkevareemballagebeholder i Kina, og glas er også en slags emballagemateriale med en lang historie.

Genbrug

Genbrug af glasflasker Mængden af ​​genbrugte glasflasker stiger hvert år, men mængden af ​​genbrug er enorm og uoverskuelig. Ifølge Glasemballageforeningen kan den energi, der spares ved at genbruge en glasflaske holde en 100-watts pære kørende i ca. fire timer, en computer kører i 30 minutter og ser 20 minutters fjernsyn, så genbrug af glas er en stor sag.Glasflaskegenbrug sparer energi, reducerer mængden af ​​affald på lossepladser og giver mere råmateriale til andre produkter, herunder glasflasker .

Lang historie

Glasbeholdere dukkede op i Han-dynastiet.For eksempel blev en glasplade med en diameter på mere end 19 cm og en glasørekop med en længde på 13,5 cm og en bredde på 10,6 cm gravet frem fra Liu Shengs grav i Mancheng, Hebei. Han-kinesisk og vestlig trafik udviklede sig udenfor glasset, når det introduceres i Kina, et Qiong jiang amt, jiangsu øst vil være blevet udgravet på skrift tre stykker af lilla og hvide glasstykker, dets sammensætning, form og beat the child-teknikker, er typiske for romersk glas, dette er den fysiske beviser for vestligt glas blev indført i Kina. Derudover afslørede graven af ​​Nanyue King i Guangzhou også blå pladeglasdekorationer, som ikke ses andre steder i Kina.

I perioden med Wei, Jin og sydlige og nordlige dynastier blev et stort antal vestlige glasvarer importeret til Kina sammen med teknologien til glasblæsning. På grund af innovative ændringer i sammensætning og teknologi var glasbeholderen større, væggene var tyndere, og det var gennemsigtigt og glat. Den konvekse glaslinse blev gravet frem fra graven til Cao Caos klan i Bo County, Anhui-provinsen. Glasflasker blev gravet frem i Northern Wei Fo Tagaki i Dingxian County, Hebei-provinsen. Mange polerede glas var også udgravet fra det østlige Jin-dynastis grav i Xiangshan, Nanjing, Jiangsu. Der er 8 stykker i alt, inklusive flad flaske, rund flaske, æske, ægformet enhed, rørformet enhed og kop osv. Alle sammen er intakte.

I det østlige Zhou-dynasti steg glasgenstande i form.Ud over ornamenter såsom piber og perler, fandt vi også båreformede genstande og sværd og sværd. Glas segl er også blevet udgravet i Sichuan og Hunan. På dette tidspunkt af glasteksturen er mere ren, farve

Emballage industri

De vigtigste egenskaber ved glasbeholderen er: ugiftig, smagløs;

Gennemsigtig, smuk, god barriere, lufttæt, rige og almindelige råvarer, lav pris, og kan bruges til mange gange. Det har fordelene ved varmebestandighed, trykmodstand og rengøringsmodstand.Det kan steriliseres ved høj temperatur og opbevares ved lav temperatur.På grund af dets mange fordele er det blevet det første valg af emballagematerialer til mange drikkevarer såsom øl, frugtte og jujubejuice.71 % af verdens ølfyld i glas flasker, der tegner sig for 55% af de globale glasølflasker, har mere end 50 milliarder hvert år, hovedstrømmen af ​​glasølflasker til ølemballage.


Indlægstid: 12. maj 2021